Meo’s health concept

Het Meo's health concept is gericht om het lichaam weer in balans te krijgen. Afvalstoffen moeten eruit en goede voeding erin. De supplementen bieden extra ondersteuning om de afvalstoffen daadwerkelijk af te voeren en niet elders in het lichaam voor schade te laten zorgen.

Op maat gemaakte supplementie die in de pure vorm en juiste dosering het meest optimale resultaat kan bieden. De volgende supplementen van Meo’s health concept zijn o.a. verkrijgbaar: vitaminen, mineralen, anti-oxidanten, aminozuren, enzymen, kruiden, probiotica, Meo's green whey, omega visolie en niet te vergeten de lekkerste en meest rijke organic extra virgin olive oil.

  • Detox
  • Be Beautiful
  • Relax-balans-energie
  • Goed buikgevoel
  • Soepel & sterk
  • Optimale cel communicatie
  • Optimale weerstand
kruiden2

Vitakruid

Vitakruid zet zich in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die je helpen je gezondheid en vitaliteit te behouden. 

Bij de supplementen van Vitakruid kijken we naar de kwaliteit van de formule en de hoogst mogelijke werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid. Vitakruid gaat altijd een stapje verder in de bevordering van de gezondheid op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. De supplementen stemmen we af op jouw persoonlijke behoeften. 

De supplementen van Vitakruid zijn puur en in elke vorm beschikbaar, zoals bijvoorbeeld: vitaminen, mineralen, anti-oxidanten, aminozuren, enzymen, kruiden, probiotica en super greens.

vierkant nieuw

NIOXIN

Nioxin biedt de oplossing voor veel haar- en hoofdhuid problemen, zoals haaruitval, zichtbaar dunner wordend haar, haarbreuk, etc. Door in te zoomen (letterlijk met de stethoscoop) kunnen we precies zien hoe de conditie is van de huid en de toevoer naar de haarzakjes.

Nioxin heeft een uitgebreid assortiment haarproducten die er voor zorgen dat het haar dichter, dikker en voller wordt. De producten van Nioxin zijn ideaal voor mensen met dun of fijn haar en die graag dikker haar willen hebben. Nioxin maakt gebruik van geavanceerde technieken die er voor zorgen dat het haar dikker en voller word. Het assortiment van Nioxin bestaat uit 6 verschillende lijnen die elk bestaan uit een shampoo, een conditioner en een treatment. Elke lijn is voor een ander type haar.

Tendenzoffood2