Esther Starrenburg

Vijftien jaar geleden heb ik het roer omgegooid en ben ik mezelf gaan ontwikkelen in orthomoleculaire voedingsleer. Ik weet hoe het voelt om fysiek vast te lopen.

Inmiddels ben ik door de juiste voeding beter in balansfitter en energieker dan ooit. Ik heb mijn focus verlegd op wat ik allemaal kan. Deze spirit zorgt ervoor dat mijn praktijk succesvol is, omdat ik weet wat de magie van voeding is. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe je door de juiste voeding en lifestyle weer in terug in je kracht kunt komen en wat dit voor je kan betekenen. Mijn ervaring wil ik graag delen en met mijn positieve spirit wil ik mensen helpen en ondersteunen om de juiste balans terug te vinden. We doen het samen

 

Esther

We doen het samen

Vanuit mijn expertise als orthomoleculair voedingsdeskundige help ik dagelijks mannen en vrouwen aan een gezondere leefstijl. Waardoor klachten als vermoeidheid, niet kunnen afvallen, haaruitval, darmproblemen en gezondheidsklachten drastisch kunnen verminderen.

Met de 1 op 1 coaching leer ik je alles over voeding en hoe je jezelf hierdoor energieker en gezonder kunt voelen. Zodat je weer de leukste versie van jezelf wordt.

Mijn passie is om mensen te helpen richting een betere lifestyle en gezondheid. Waardoor het leven zoveel leuker wordt. En daar ga ik je bij helpen, eerlijk, hands on én samen met jou!

Hoe werkt het programma

Tendenzoffood

Esther Starrenburg

Mijn doel is om jou op een verantwoorde manier inzicht te geven in de manier hoe je met je lichaam omgaat en hoe we daarmee aan de slag kunnen. Gezond zijn is verantwoording nemen voor jezelf.